Dostava

Dostava 2018-12-24T16:55:40+00:00

Mojdušek.rs brine i o Vašem vremenu, zbog čega Vam poručene proizvode dostavljamo na adresu po želji, putem kurirske službe BEX Express.

Vreme dostave, od trenutka kada evidentiramo i potvrdimo Vašu porudžbinu, jeste 5 radnih dana, za proizvode koji su na lageru.

Ukoliko neki od proizvoda nije na lageru, bićete obavešteni u najkraćem roku. Vreme izrade za proizvode koji nisu na lageru je 21 dan.

Ipak, kurirske službe u pojedina manja mesta u Srbiji dostavljaju prema određenom rasporedu, te će i Vaša porudžbina biti dostavljena prema unapred utvrđenom rasporedu.

Neposredno pre dostave, kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili ili ćete dobiti SMS poruku, kako bi ste bili obavešteni o pristizanju robe.

Takođe, pronašli smo i najpovoljniju varijantu isporuke, te troškovi dostave iznose:

– 180 dinara za jastuke,
– 240 dinara za naddušeke i
– 480 dinara za dušeke

Napomena: Ukoliko primetite da je pakovanje oštećeno prilikom transporta, odmah pozovite  kurirsku službu koja Vam je dostavila paket na broj telefona call centra ili samog kurira, kako bi se napravio zapisnik. Kurir će odmah odneti oštećenu robu, a Vi dobijate nov proizvod bez dodatnih troškova.

Korisnički servis dostavne službe BEX Express: 011 6 555 000

 

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma