Kako kupovati online?

Kako kupovati online? 2017-11-02T11:47:20+00:00

Kako kupovati na našem sajtu?

Moj dušek internet stranica Vam omogućava jednostavnu, brzu i detaljnu pretragu i kupovinu proizvoda iz našeg asortimana.

Svi naši proizvodi razvrstani su u odgovarajuće kategorije, a pretragu će Vam dodatno olakšati i jasno definisane podkategorije. Ukoliko znate koji proizvod konkretno tražite, možete ga pronaći tako što ćete upisati njegovo ime u polje za pretragu.

Na Vama je samo da razmislite šta tražite i krenete u avanturu onlajn kupovine.

Uz svaki proizvod priložene su kvalitetne fotografije, dostupne dimenzije, kao i detaljne specifikacije, a ukoliko budete imali i dodatnih pitanja, možete nas pozvati na broj ili pisati na email adresu info@mojdusek.rs.

Kada se odlučite za željeni proizvod i količinu, sve što je potrebno jeste da kliknete na dugme „KUPI“, i proizvod će se naći u Vašoj virtuelnoj korpi za kupovinu. Ovaj postupak možete ponavljati sve dok ne odaberete sve željene proizvode, a u odeljku „KORPA“ u svakom trenutku ćete moći da vidite odabrane proizvode i njihov ukupan iznos.

Kada završite sa odabirom i pregledom korpe, samo nastavite proces klikom na dugme „KUPOVINA“.

Ispunite tražene podatke za dostavu, odaberite način plaćanja i završite svoju onlajn kupovinu klikom na dugme „POTVRDI“.

Ubzo ćete na Vašu imejl adresu stići potvrda o kupovini, gde ćete dobiti detaljne informacije o očekivanom vremenu isporuke i statusu Vaše porudžbine.

 

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma