Načini plaćanja i dostava

Načini plaćanja i dostava 2018-07-05T08:44:43+00:00

 

Uzevši u obzir da se Mojdušek.rs trudi da svojim kupcima izađe u susret u svakom trenutku- od širokog asortimana proizvoda, do pristupačnih cena i najboljeg kvaliteta, ne postoji nijedan razlog da isti slučaj ne bude i sa plaćanjem. Zato Vam nudimo čak pet opcija plaćanja, a na Vama da odaberete koja najviše odgovara Vašim mogućnostima, da se smestite u omiljenu fotelju i čekate Vaše Mojdušek.rs proizvode.

 

Uplatnica

Nakon što primimo Vašu porudžbinu, na imejl ćete primiti primer uplatnice sa svim neophodnim podacima za uplatu. Ovaj način plaćanja možete izvršiti u bilo kojoj banci ili ekspozituri Pošte. Nakon evidentiranja uplate, Vaša porudbina će biti poslata na adresu isporuke.

Nalog za prenos- virmansko plaćanje

Ukoliko koristite e-banking ili ste pravno lice, uplatu možete da izvršite i prenosom sredstava sa Vašeg računa, odnosno putem e-bankinga.

Nakon odabira ove vrste plaćanja, ubrzo ćete na svoju imejl adresu dobiti detaljne podatke za uplatu.

Nakon evidentiranja uplate, Vaša porudbina će biti poslata na adresu isporuke.

Pouzećem – gotovinski

Ukoliko niste u mogućnosti da odete do Pošte ili banke, a niste korisnik e-bankinga, nudimo Vam mogućnost plaćanja pouzećem, odnosno gotovinskog plaćanja prilikom dostave robe. Roba će Vam biti dostavljena kurirskom službom, a novac predajete kuriru prilikom preuzimanja.

Kupovina na rate BEZ KAMATE

Mojdušek.rs Vam nudi i kupovinu na rate bez kamate, i to na nekoliko načina. Na Vama je samo da odaberete koji Vam najviše odgovara.

Čekovima građana

Nudimo Vam i odloženo plaćanje čekovima građana, i to do 12 rata bez ikakve kamate. Prva rata se plaća prilikom kupovine, dok se preostale rate isplaćuju u definisanom roku svakog narednog meseca. Ukoliko odaberete ovu opciju plaćanja, ubrzo će Vas kontaktirati naši predstavnici radi detaljnijeg dogovora.

Platni razredi:

  1. Iznos između 5.000,00 rsd i 7.000,00 rsd – 2 čeka, prvi se odmah realizuje, drugi za mesec dana;
    2. Iznos između 7.001,00 i 10.000,00 rsd – 3 čeka, prvi se odmah realizuje, ostala dva na 2 rate;
  2. Iznos između 10.001,00 i 24.999,00 rsd – ide do 6 rata, prva se odmah realizuje;
  3. Iznos preko 25.000,00 rsd – ide do 12 rata, prva se odmah realizuje

Administrativnom zabranom na zaradu radnika, individualno.

Ovde možete videti i preuzeti neophodne dokumente za kupovinu na rate. Svu dokumentaciju, potpisanu i overenu prema potrebi, šaljete na adresu:

HealthCare Europe DOO, Potes Rumska petlja 5, 22400 Ruma

 

Administrativnom zabranom putem PIO fonda

Ovde možete videti i preuzeti neophodne dokumente za kupovinu na rate putem PIO fonda za penzionere. Svu dokumentaciju, potpisanu i overenu prema potrebi, šaljete na adresu:

HealthCare Europe DOO, Potes Rumska petlja 5, 22400 Ruma

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma