Najčešće postavljana pitanja

Najčešće postavljana pitanja 2017-11-02T13:38:43+00:00

Od čega su napravljeni naši proizvodi?

Naši jastuci, dušeci i naddušeci su izrađeni od najkvalitetnije standardne ili memorijske pene, kao i od posebno dizajnirane i osmišljene kombinacije ova dva materijala, kako bi se postigao vrhunski ugođaj i udobnost. Naša pena se proizvodi u Srbiji- u našoj fabrici, što nam omogućava da sam proces proizvodnje, kao i krajanji rezultat, držimo pod kontrolom, iz čega proizilazi veoma visok kvalitet naših proizvoda.

Šta je memorijska pena?

Memorijska je savremeni materijal, koji se može naći u obliku viskoelastične i neelastične pene, a čine je otvorene ćelije koje imaju sposobnost da prenose svoj vazdušni pritisak susednim ćelijama. Upravo zbog toga je omogućeno ravnomerno raspoređivanje pritiska, što ima brojne blagodeti za ljudsko telo.

Ono po čemu je najpoznatija jeste upravo njena prilagodljivost, odnosno sposobnost da se prilagodi svakom obliku, položaju i težini.

Jesu li naši proizvodi testirani?

Celokupan asortiman koji možete videti na sajtu mojdušek.rs  je proveren i testiran, što Vam garantuje Oekotex sertifikat- pokazatelj da su naši proizvodi napravljeni u skladu sa najvišim evropskim standardima i kriterijumima, te da ne sadrže štetne i toksične materije.

Kako se održavaju naši proizvodi?

Većina naših proizvoda dolazi u navlaci koja se lako uklanja, mašinski je periva i izrađena od visokokvalitetnih materijala.  Takođe, na svakom našem proizvodu je naznačeno detaljno uputstvo za pravilno održavanje.

Da li memorijska pena sme da se pere?

Ne, memorijska pena ne sme da se pere.

Koliko je potrebno kompresovanom proizvodu da dostigne svoju punu veličinu nakon otpakivanja?

Kompresovanim proizvodima od memorijske pene je potrebno od 6 do 24 časa da dostignu svoju originalnu veličinu.

Mogu li se naši proizvodi naručiti u nestandardnim dimenzijama?

Ne, to trenutno nije slučaj.

Na koji način se dostavljaju naši proizvodi i koji je rok za isporuku?

Poručene proizvode će Vam isporučiti kurirska služba City Express. Rok za isporuku je do 2 radna dana časova od trenutka kada Vam potvrdimo da je porudžbina poslata. Ipak, u određena manja mesta u Srbiji kurirske službe vrše dostavu prema sopstvenom rasporedu, prema kojem će biti dostavljena i Vaša porudžbina.

Na koje sve načine možete platiti svoju porudžbinu?

Svoju porudžbinu možete platiti standardnom uplatnicom, pouzećem, čekovima građana, virmanski ili elektronskim bankingom, platnom karticom ili administrativnom zabranom. Detaljnije o načinima plaćanja možete videti na načini plaćanja.

Kako možete reklamirati proizvod koji ste kupili?

Ukoiko je kupljeni proizvod oštećen, prema stavkama iz odeljka garancija, možete nas kontaktirati na e-mail adresu reklamacije@mojdusek.rs, ili pozivom na broj 021/382-37-56.

Kada možete očekivati refundaciju?

Refundaciju kompletnog iznosa koji ste platili prilikom kupovine naših proizvoda možete očekivati u roku od najviše 14 dana.

Koliko traje garancija, a koliko probni period?

Garancija na sve naše proizvode je čak 24 meseca, a odobravamo i probni period u trajanju od 15 dana.

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma