O nama side bar

O nama side bar 2018-01-04T16:50:32+00:00

Mi smo tu zbog Vas

MojDušek.rs postoji samo sa jednim razlogom – da Vas upozna sa savim novom dimenzijom spavanja!

Nastali smo kao rezultat želje, volje i truda tima entuzijazista, stručnjaka i velikih ljubitelja spavanja, sa ciljem da pokažemo svima koliko snovi zaista mogu biti lepi.

Mi Vas zabavljamo i učimo

Mi smo tu smo i da odgovorimo na sva Vaša pitanja u vezi sa spavanjem, ali i da Vam otkrijemo ponešto što niste znali.

Uz nas ćete saznati zbog čega Vas muči nesanica, kakav dušek je stvoren baš za Vas, kako da od minijaturne prostorije stvorite spavaću sobu iz bajke, zbog čega je zevanje zarazno, koliko koja životinja spava i još mnogo toga – korisnog, edukativnog i zabavnog.

Naši stručnjaci svakodnevno čitaju, analiziraju, uče i istražuju fenomene u vezi sa spavanjem i snovima, kako bi Vam preneleli sve te zanimljivosti, najsvežije vesti i najaktuelnija istraživanja iz sveta sna.

U našem magazinu možete videti i brojne trikove i zanimljive načine u vezi sa uređenjem i održavanjem kuće, sobe, ali i celokupnog zdravlja – mentalnog i fizičkog.

Mi Vas slušamo

Jedva čekamo Vaše komentare, upite, pohvale, kritike i sugestije, jer je to jedini način da postanemo još bolji. Ali bukvalno to mislimo – zaista Vas slušamo i čitamo. Suštinski, svojim potrebama i željama sami doprinosite tome da kreiramo baš onakav proizvod kakav Vam treba. Zato se ne ustručavajte sa komentarima i budite glasni i jasni!

Najkvalitetnije sirovine su ukomponovane u jedinstvene proizvode koje ćete naći u našoj ponudi a osmišljeni su pažljivo i detaljno tako da odgovore na razne potrebe, zahteve i funkcionalnosti.

Mi čuvamo Vaše vreme i novac

Nema potrebe da trošite vreme, gorivo i noge obilazeći prodavnicu za prodavnicom, da biste na kraju izašli potpuno zbunjeni, bez ikakve ideje šta ste ge videli, koliko je koštalo i da li je dostupno.

Sedite u omiljenu fotelju, ukucajte www.mojdusek.rs i krenite u avanturu! Svi proizvodi na jednom mestu, sve dimenzije, cene, karakteristike i fotografije spremne da ih ponovo pogledate i uporedite kad god poželite. Naravno, ako tražite i dodatan savet, uvek smo tu sa prstima spremnim iznad tastature.

Ako niste sigurni kako se poručuje, veoma rado ćemo Vas provesti korak po korak, pa ćete pored vrhunskog proizvoda dobiti i novo i korisno znanje.

Mi zaobilazimo razne prodavnice, trgovce, preprodavce, druge, pete i dvanaeste ruke – isporučujemo robu direktno iz skladišta do Vašeg kućnog praga i to po najnižim cenama na tržištu.

Mi Vam se zahvaljujemo

Na ukazanom poverenju, na tome što brigu o svojim snovima prepuštate našim veštim rukama i zbog toga što pomažete da zajedno rastemo.

 

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma