Gel pad jastuk

Gel pad jastuk

4.499,00 RSD

Ukoliko imate problem sa alergijama, Gel pad jastuk je veoma jednostavno rešenje zbog jedinstvenih antibakterijskih i antialergijskih svojstava memorijske pene. Dodatna prednost jeste kvalitetna periva spoljna navlaka koja se veoma lako skida i navlači, a moguće je prati u veš mašini, zbog čega je održavanje još jednostavnije i lakše.

 

 

 

 

 

Description

Zaboravite da je noćno znojenje ikada postojalo

Inovativni gel je nastao kao ideja da se vrhunskim umećima nauke i tehnologije, ali i kreativnosti, stvori poseban materijal koji će zadržavati hladnoću, ravnomerno raspoređivati temperaturu tela i pružiti zdrav i svež san, bez prekomernog znojenja i celonoćnog prevrtanja po krevetu.

Sloj gela za hlađenje pruža odgovor temperaturi i pritisku tako što se potpuno prilagođava obliku glave i ravnomerno raspoređuje temperaturu, ne upijajući višak toplote, što dovodi do održavanja konstantne temperature, jednom kada se jastuk prilagodi Vašoj glavi.

Kombinacija sloja gela i memorijske pene omogućava potpunu relaksaciju mišića, što blagotvorno utiče na čitavu kičmu i pomaže pri smanjenju i sprečavanju bolova u glavi, vratu i kičmi, kao i neprijatnog osećaja ukočenosti.

Budite se sveži i odmorni svakoga jutra, bez bolova i ukočenosti

Memorijska pena je viskoelastičan materijal i veoma je osetljiva na temperaturu, što znači da je na nižim temperaturama čvršća, dok je na višim temperaturama elastičnija i prilagodljivija.

Na sobnoj temperaturi je veoma prilagodljiva i oblikuje se prema položaju i obliku tela.

Gušća je od drugih vrsta pena, što joj omogućava da pruži bolju i pravilniju podršku. To je jedan od razloga zbog kojih je postala toliko popularna, a posebno među ljudima koji pate od bolova u leđima i kičmi.

Zbog svog ćelijskog sastava, memorijska pena je hipoalergijska, ali i veoma otporna na skupljanje grinja i prašine.

Još jedna važna osobina memorijske pene jeste da se može reciklirati, te da nije štetna po zdravlje i okolinu.

Proces izlivanja pene je veoma specifičan i zahtevan, recepture su kreirane namenski za proizvode koji ne podležu daljoj obradi, svi proizvodi odmah dobijaju svoj završni oblik i spremni su za korišćenje!
Pena koja se koristi za livene proizvode je gusta toliko da pruži potrebnu čvrstinu i drži glavu i vrat u fiziološkom položaju i pravilnom poravnanju, a istovremeno je i dovoljno meka da subjektivni osećaj spavanja na njoj bude iskustvo za pamćenje!

Gel jastuk je pravo rešenje za Vas

 

-Bez obzira na položaj u kom spavate, jer je jezgro jedinstvenog sastava i oblika dizajnirano tako da potpuno prati konture glave, vrata i ramenog dela kičme, te im se prilagodi i pruži pravilnu potporu i svim položajima.

-Ukoliko imate problem sa noćnim znojenjem ili jednostavno želite da uživate u svežijoj i prozračenijoj sredini za spavanje, sa ovim jastukom svakako nećete pogrešiti.

-Ako patite od bolova u kičmi, „krckanju“ vrata i ramena, napetosti i ukočenosti, ovaj jastuk je pravi izbor za Vas. Pomoći će pri oslobađanju tela od suvišnog pritiska i obezbediti potpunu relaksaciju mišića.

-Ukoliko imate problem sa alergijama, Gel pad jastuk je veoma jednostavno rešenje zbog jedinstvenih antibakterijskih i antialergijskih svojstava memorijske pene.

Dodatna prednost jeste kvalitetna periva spoljna navlaka koja se veoma lako skida i navlači, a moguće je prati u veš mašini, zbog čega je održavanje još jednostavnije i lakše.

black friday cyber monday

Additional information

Dimenzija

60×40

Jezgro

Livena memorijska pena

Periva navlaka

Da

Sastav navlake

100% PES

Pravo na odustanak od kupovine

15 dana

Garancija

24 meseca

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gel pad jastuk”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma