Silver jastuk sa pahuljama memorijske pene

Silver jastuk sa pahuljama memorijske pene

1.743,00 RSD2.990,00 RSD

Out of stock

Jezgro je jedinstvenog sastava i oblika dizajnirano tako da potpuno prati konture glave, vrata i ramenog dela kičme, te im se prilagodi i pruži pravilnu potporu i svim položajima.

 

 

 

Description

Silver jastuk klasičnog oblika je kreiran tako da pruži optimalnu potporu glavi i vratu tokom čitave noći. Namenjen je ljubiteljima tradicionalnih jastuka. Punjenje od pahulja memorijske pene je sjajno rešenje za osobe koje žele da se jastuk prilagođava konturama vratnog dela kičme i glave, dok istovremeno uživaju u fantastičnom volumenu jastuka i poboljšanoj cirkulaciji vazduha kroz samo jezgro.

Budite se sveži i odmorni svakoga jutra, bez bolova i ukočenosti

Memorijska pena je viskoelastičan materijal i veoma je osetljiva na temperaturu, što znači da je na nižim temperaturama čvršća, dok je na višim temperaturama elastičnija i prilagodljivija.

Na sobnoj temperaturi je veoma prilagodljiva i oblikuje se prema položaju i obliku tela.

Gušća je od drugih vrsta pena, što joj omogućava da pruži bolju i pravilniju podršku. To je jedan od razloga zbog kojih je postala toliko popularna, a posebno među ljudima koji pate od bolova u leđima i kičmi.

Zbog svog ćelijskog sastava, memorijska pena je hipoalergijska, ali i veoma otporna na skupljanje grinja i prašine.

Posebna prednost pahulja memorijske pene se ogleda u jačoj cirkulaciji vazduha, većem volumenu jastuka, kao i sposobnosti da se veoma brzo vrati u pređašnji oblik i u potpunosti zadrži svoju potpornu moć.

Uživaćete u Silver jastuku sa pahuljama memorijske pene: 

-Ako patite od bolova u kičmi, „krckanju“ vrata i ramena, napetosti i ukočenosti, ovaj jastuk je pravi izbor za Vas. Pomoći će pri oslobađanju tela od suvišnog pritiska i obezbediti potpunu relaksaciju mišića.

-Bez obzira na položaj u kom spavate, jer je jezgro jedinstvenog sastava i oblika dizajnirano tako da potpuno prati konture glave, vrata i ramenog dela kičme, te im se prilagodi i pruži pravilnu potporu i svim položajima.

-Ukoliko imate problem sa alergijama, jastuk Silver je veoma jednostavno rešenje zbog jedinstvenih antibakterijskih i antialergijskih svojstava memorijske pene, kao i navlake koja je izrađena od najčistijeg pamuka.

Additional information

Dimenzija

50×70, 60×40

Sastav jezgra

100% PU: pahulja memorijske pene

Sastav spoljne navlake

100% PES

Periva navlaka

Da

Pravo na odustanak od kupovine

15 dana

Garancija

24 meseca

Pakovanje

Reteks torba

Položaji spavanja

Leđa i bok

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silver jastuk sa pahuljama memorijske pene”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma