Naddušek Feel Cool

Naddušek Feel Cool

5.999,00 RSD9.999,00 RSD

Rok dostave 3 dana za robu na lageru, do 21 dan za robu koju nemamo na lageru. Za više informacija proverite sa operaterima.

Description

Spavajte kao beba – bilo gde i bilo kada

Jezgro visine 5 cm svrstava ovaj naddušek u više proizvode ove kategorije. Vazdušasta standardna pena u sloju visine 3 cm će pružiti dodatnu potporu kompletnom telu, dok će gusta memorijska pena u sloju visine 2 cm omogućiti potpuno prekrivanje svih neravnina na ležaju, istovremeno omogućavajući kičmi da ostane u pravilnom poravnanju. Odličan je izbor za nadoknadu udobnosti i potpore za klasične dušeke, klik-klak krevete, francuske ležajeve ili kauče na razvlačenje. Naddušek može biti i „spas u pravi čas“ za goste koji dolaze da prenoće, ali i kao meka i bezbedna podloga za dečiju igru.

Preporučujemo hemijsko pranje navlake.

Optimalna termoregulacija kroz sva godišnja doba

Jezgro Feel Cool naddušeka je izrađeno od guste memorijske pene vrhunskog kvaliteta – 3 cm standardne memorijske pene i dodatna 2 cm memorijske pene obogaćene česticama gela za hlađenje koji je zadužen za pojačanu cirkulaciju vazduha, ravnomerno raspoređivanje telesne temperature i oslobađanje od preterane toplote koju telo emituje.

Zbog jedinstvenog ćelijskog sastava ova vrsta materijala je veoma potrporna i prozračena – ćelije pod pritiskom međusobno prenose vazduh, što dozvoljava da telo blago utone u podlogu i dobije neophodnu udobnost.

Zbog svog ćelijskog sastava, memorijska pena je hipoalergijska, ali i veoma otporna na skupljanje grinja i prašine

Naddušek Feel Cool je rešenje koje Vam je potrebno

 Ako mučite muku sa starim i neudobnim ležajem, jer će jezgro od memorijske pene omogućiti prekrivanje neravnina, dodatnu udobnost i revitalizaciju neophodne potpore.

 Ukoliko želite da uživate u optimalnoj temperaturi podloge za spavanje tokom cele godine, a posebno ako imate problem sa prekomernim noćnim znojenjem.

 – Ukoliko imate problem sa alergijama, naddušek Feel Cool je veoma jednostavno rešenje zbog jedinstvenih antibakterijskih i antialergijskih svojstava memorijske pene.

Additional information

Dimenzija

160×200, 80×200

Visina

6 cm

Sastav jezgra

100% PU: 4 cm PU pena+ 2 cm memorijska pena sa česticama gela za termoregulaciju

Sastav spoljne navlake

100% PES

Periva navlaka

Da

Pravo na odustanak od kupovine

15 dana

Garancija

24 meseca

Pakovanje

Vakuum

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naddušek Feel Cool”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma