Tencel 7 zona ergonomski naddušek

Tencel 7 zona ergonomski naddušek

6.999,00 RSD14.999,00 RSD

Out of stock

Tencel Ergonomic je posebno oblikovan naddušek od veoma kvalitetne memorijske pene, koji će svaku neudobnu podlogu za spavanje učiniti ličnim kutkom za odmor.

 

 

Description

Tencel Ergonomic je posebno oblikovan naddušek od veoma kvalitetne memorijske pene, koji će svaku neudobnu podlogu za spavanje učiniti ličnim kutkom za odmor, stimulišući pri tome 7 ključnih regija tela utičući na njihovu relaksaciju i regeneraciju, dok na podu može poslužiti kao udobna podloga za dečiju igru.
Jezgro je izrađeno od 5 cm memorijske pene. Iako je pena sama po sebi elastična, udobna i prilagodljiva, ovaj naddušek je i posebno profilisan kako bi pružio idealnu potporu za svih sedam ključnih regija tela. Uz prijatan osećaj blage masaže, uklanja bol na mestima gde se ukočenost i bolovi najčešće javljaju.
Još jedna od brojnih prednosti naddušeka jeste ta što je idealno rešenje za dolazak gostiju na noćenje, ali i savršena, bezbedna i meka podloga za dečiju igru, posebno kada su u pitanju bebe i mala deca.

  • Navlaka obogaćena Tencelom
  • Jezgro od memorijske pene
  • Antialergijska svojstva
  • Posebno profilisano jezgro
  • Blagi osećaj masaže

Spoljna navlaka je napravljena od Tencela – materijala budućnosti koji nastaje od biljke eukaliptusa. Ova tkanina je veoma meka, prijatna i prigodna i za veoma osetljivu kožu. Otporna je i na gužvanje, a ima i sjajna antialergijska svojstva i to na sasvim prirodan način – uzevši u obzir da odlično upija vlagu i ravnomerno je vraća u prostor, Tencel sprečava razvoj bakterija. Na bočnim stranama se nalazi 3D air mesh tkanina koja pospešuje cirkulaciju vazduha. Donji deo navlake je napravljen od posebne tkanine sa silikonskim kuglicama, koja sprečava da se naddušek pomera ili kliže po podlozi.
Ovaj sjajni naddušek idealan je za sve osobe koje žele savršenu udobnost, komfor i prilagodljivost, ali bez kupovine novog dušeka. Zbog svojih blagotvornih karakteristika, pogodan je za sva godišnja doba i sve uzraste.

Rok dostave 3 dana za robu na lageru, do 30 dana za robu koju nemamo na lageru.

Za više informacija proverite sa operaterima.

Additional information

Dimenzija

120×200, 140×190, 140×200, 160×190, 160×200, 180×200, 80×190, 80×200, 90×190, 90×200

Jezgro

Memorijska pena

Visina

5 cm

Sastav navlake

Gornji deo: 56% poliester, 44% viskoza;
donji deo: 100% viskoza

Pravo na odustanak od kupovine

Da

Probni period

15 dana

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tencel 7 zona ergonomski naddušek”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma