Tencel Cool Gel naddušek

Tencel Cool Gel naddušek

12.999,00 RSD26.999,00 RSD

Out of stock

Visina jezgra od memorijske pene je 6 cm. Navlaka je proštepana takođe memorijskom penom sa česticama gela .Napredna termoregulacija, antialergijska svojstva. Sprečava prekomerno znojenje tokom spavanja.

Description

Tencel prostirka osmišljena je tako da od svakog starog ili neudobnog dušeka, kauča ili drugog ležaja napravi savršeno udobnu i prijatnu podlogu za spavanje.
Jezgro je izrađeno od 4 cm memorijske pene koja obezbeđuje mekoću i prilagodljivost obliku tela, čineći udobnijim svaki dušek i krevet. Još 2 cm najkvalitetnije memorijske pene sa ubrizganim gelom prošivena su kroz samu spoljnu navlaku. Čestice gela omogućavaju naprednu prozračenost, utiču na propuštanje više vazduha, što omogućava da se sam naddušek ne zagreva, ne apsorbuje temperaturu tela kao druge podloge za spavanje već održava temperaturu tela optimalnom tokom cele noći.

Još jedna od brojnih prednosti naddušeka jeste ta što je idealno rešenje za dolazak gostiju na noćenje, ali i savršena, bezbedna i meka podloga za dečiju igru, posebno kada su u pitanju bebe i mala deca.

Tencel Cool Gel je specijalno dizajniran da pruži vrhunski ugođaj spavanja!
Osetite mekoću i fleksibilnost naddušeka koji održava kičmu u potpuno pravilnom poravnanju tokom čitave noći. Memorijska pena potpuno prati svaku konturu Vašeg tela.

  • Visina 6 cm
  • Navlaka proštepana memorijskom penom penom sa česticama gela
  • Jezgro od memorijske pene
  • Napredna termoregulacija
  • Antialergijska svojstva
  • Sprečava prekomerno znojenje tokom spavanja

Spoljna navlaka je napravljena od Tencela – materijala budućnosti koji nastaje od biljke eukaliptusa. Ova tkanina je veoma meka, prijatna i prigodna i za veoma osetljivu kožu. Otporna je i na gužvanje, a ima i sjajna antialergijska svojstva i to na sasvim prirodan način – uzevši u obzir da odlično upija vlagu i ravnomerno je vraća u prostor, Tencel sprečava razvoj bakterija. Na bočnim stranama se nalazi 3D air mesh tkanina koja pospešuje cirkulaciju vazduha. Donji deo navlake je napravljen od posebne tkanine sa silikonskim kuglicama, koja sprečava da se naddušek pomera ili kliže po podlozi. Donji deo navlake je napravljen od posebne tkanine obogaćene silikonskim kuglicama, koja sprečava da se naddušek pomera ili kliže po podlozi.
Preporučujemo hemijsko pranje navlake.

Rok dostave 3 dana za robu na lageru, do 30 dana za robu koju nemamo na lageru.

Za više informacija proverite sa operaterima.

Additional information

Dimenzija

120×200, 140×190, 140×200, 160×190, 160×200, 180×200, 80×190, 80×200, 90×190, 90×200

Jezgro

Memorijska pena+ Cooling gel pena

Visina

6 cm

Garancija

2 godine

Sastav navlake

Gornji deo: 56% poliester, 44% viskoza, donji deo: 100% PES

Periva navlaka

Da

Pravo na odustanak od kupovine

15 dana

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tencel Cool Gel naddušek”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma