Spavajte mirno bilo gde uz ovih 5 stvari

Spavajte mirno bilo gde uz ovih 5 stvari

By | 2018-05-17T16:00:37+00:00 May 17, 2018|Tags: , , , |0 Comments

Iako većinu noći provodimo mirno u svojim krevetima, neizbežno je tokom godine dođemo u barem nekoliko situacija u kojima moramo prespavati u tuđem domu, krevetu i okruženju. Ne mora u pitanju biti samo krevet – povremeno noć provedemo i u kolima, autobusu, vozu ili avionu, a spavanje u takvim noćima nije ništa manje važno nego u bilo kojim drugim. Pokušajte da uvrstite ovih pet stvari u obavezan sadržaj svog ranca i spavanje će biti mnogo lepše gde god da ste.

 

  1. Jastuče po Vašoj meri: Kako biste izbegli klaćenje glave, lupkanje o prozorski staklo, utrnutost, ukočenost, tenziju i bolove, nikako ne zaboravite da odaberete jastuk za putovanje baš prema Vašoj meri. Nemojte biti preterano štedljivi, jer dobar jastuk može da Vam spase bezbrojna putovanja, da traje godinama i da stane u apsolutno svaki prtljag. Idealan izbor je Two seasons jastuk za vrat od memorijske pene sa tkaninom koja sprečava znojenje i pruža blagi efekat hlađenja, kako bi Vaše putovanje bilo još prijatnije.
  2. Udobna maska za oči: Možda niste znali, ali svetlo može da dopre do Vaših očiju čak i kada su zatvorene, što znači da čak i mutna svetla u kabini aviona ili u autobusu mogu biti pravi ubica sna. Zato je maska za oči pravi spas. Ako ne volite osećaj pritiskanja uz očne kapke, potražite masku sa izbočenim prorezima za oči.
  3. Ponesite toplo ćebence: Prohladne prostorije jesu odlične za spavanje, ali u avionima, autobusima, pa čak i nekim hotelima, ponekad može biti neprijatno hladno. A ako se situacija promeni, pa Vam ćebe više nije potrebno, uvek ga možete urolati i dobiti odličnu lumbalnu potporu ili naslonjač.
  4. Čepići za uši ili slušalice: Ne možemo kontrolisati koliko će glasni drugi putnici biti, hoće li bebica sa sedišta prekoputa zaplakati, da li će se grupa tinejdžera zasmejati do suza ili će muzika u vozilu postati preglasna. Zato su mekani čepići za uši odličan izbor, ali i klasične slušalice i tiha ambijentalna muzika mogu odraditi posao odlično.
  5. Krema za ruke od lavande: Ova krema ne služi samo da ublaži suvoću ruku i neguje kožu. Umirujući miris lavande će Vas opustiti, umiriti i pomoći da spavate dubokim snom gde god da ste.

Leave A Comment

Vaš komentar

Ime

Email

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma