Symphony dušek

Symphony dušek

27.990,00 RSD45.990,00 RSD

Out of stock

Standardna prozračena i potporna pena čini bazni sloj u visini od 14 cm, koji obezbeđuje neophodnu čvrstinu i podršku čitavom telu, nezavisno od uzrasta i oblika. Sloj od 2 cm guste memorijske pene dodat je na bazni sloj, kako bi se postigla prilagodljivost i potpuno obavijanje kontura tela. Još 2 dodatna cm meke memorijske pene su ušivena u samu spoljnu navlaku sa gornje strane, kako bi se postigao efekat dodatne mekoće i poboljšane udobnosti.

Description

Spavajte uz najlepšu simfoniju snova

Symphony dušek visok je 18 cm, što ga svrstava u dušeke srednje/veće visine. Optimalne je čvrstoće, pa jednako odgovara osobama koje spavaju na boku, leđima ili stomaku.

Standardna prozračena i potporna pena čini bazni sloj u visini od 14 cm, koji obezbeđuje neophodnu čvrstinu i podršku čitavom telu, nezavisno od uzrasta i oblika.

Sloj od 2 cm guste memorijske pene dodat je na bazni sloj, kako bi se postigla prilagodljivost i potpuno obavijanje kontura tela.

Još 2 dodatna cm meke memorijske pene su ušivena u samu spoljnu navlaku sa gornje strane, kako bi se postigao efekat dodatne mekoće i poboljšane udobnosti.

Dno navlake je obogaćeno silikonskim kuglicama koje sprečavaju da dušek klizi po podlozi, a sama spoljna navlaka se veoma jednostavno skida i mašinski je periva.

Napomena: Dezen spoljne navlake se može razlikovati od onog na slici 

Memorijska pena – doživljaj koji dugujete svojoj kičmi

Jedinstvena ćelijska struktura memorijske pene omogućava da ćelije prenose pritisak jedna na drugu, te ga ravnomerno rasporede pod težinom tela. Samim tim, eliminiše se pojava tačaka u kojima se koncentriše pritisak i stvara ukočenost, napetost i bolovi.

Pored jednakog raspoređivanja pritiska, memorijska pena se potpuno prilagođava obliku i temperaturi tela, te prianja uz telesne konture u potpunosti, dozvoljavajući Vašem telu da ostane u pravilnom položaju, uz pravilno poravnanje kičme tokom cele noći.

Visoka elastičnost memorijske pene dozvoljava joj da nakon ustajanja, odnosno uklanjanja pritiska, potpuno povrati svoj prvobitan oblik i bude spremna da se prilagodi novom položaju i novom pritisku.

Prozračenija je od drugih vrsta PU pena, što omogućava bolju cirkulaciju vazduha. Uzevši u obzir da PU pene nisu pogodna sredina za razvoj i skupljanje grinja, prašine, bakterija i drugih mikroorganzama, ovaj dušek je odličan odabir za osobe koje imaju problem sa alergijama.

Uživaćete u svakom trenutku na Symphony dušeku ako:

  • Tražite dušek koji će se u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama u spavanju: težini tela, konturama i položajima spavanja
  • Želite dušek koji predstavlja optimalnu kombinaciju potpore i udobnosti
  • Imate problem sa bolom i ukočenošću, kao i poteškoćom da se udobno namestite na postojećem ležaju ili dušeku
  • Patite od problema sa alergijom ili preosetljivošću na grinje i druge mikroorganizme

Additional information

Dimenzija

120×200, 140×200, 160×190, 160×200, 180×200, 80×200, 90×200

Visina

18 cm

Sastav jezgra

100% PU: 14 cm PU pena + 2 cm memorijska pena + 2 cm memorijska pena u navlaci

Sastav spoljne navlake

100% PES

Periva spoljna navlaka

Da

Pravo na odustanak od kupovine

15 dana

Garancija

24 meseca

Pakovanje

Vakuum

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Symphony dušek”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite u toku sa našim akcijama, novitetima i čitajte besplatne savete o zdravlju, spavanju i uređenju doma